20070722

Mille revolutionerar fotbollen, Degerfors vinner

Jag har egentligen semester, men den här nyheten från nwt.se kunde jag inte motstå. Äntligen har någon hittat Degerfors segervapen. Ett helt nytt spelsystem. En helt ny uppställning. Jag citerar direkt och rakt av.
DIF genomförde matchen med ett för dagen nytt spelsystem. Man ställde upp med en 4-4-3-uppställning med Andreas Drugge som släpande target player bakom Mano och Hasani på topp. Därmed infriade Milenko sitt löfte som han tidigare gett om offensivare spel på hemmaplan. Och i spelarlägret verkar det nya spelsättet ha rönt uppskattning.
Undrar om det går att komma undan med samma knep i returmatchen?

*****

Eftersom jag inte kommenterat nyheten att Milenko Vukcevic återvänt till Degerfors för att ta över som tränare tidigare fortsätter jag att låta bli. Men mina sommar-silly-season-gissningar ser ju inte direkt ut att slå in.

*****

Äsch. Det blir säkert bra med Mille. Det har ju börjat hyggligt. Knapp förlust borta mot Peking och vinst hemma mot Sirius. Det är ett gott facit.

*****

Tyvärr missade jag matchen i Degerfors igår. Dessutom missade jag Pengabrorsan när hans turnésällskap svepte förbi Karlstad igår. Vi hade bjudit hem folk. Jag föreslog dagen. Jag har bara mig själv att skylla, men hade mycket trevligt ändå.

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

I Karlstad är fotbollskunnandet på den nivån att man kan skriva 4-4-3 och komma undan med det. Det visste tyvärr inte Svennis när han påstod att Karlstad kommer att bli Värmlands fotbollscentrum. Haha! Heja KBK!