20080207

Tack, men nej tack

Listan över spelare som associerats med Degerfors IF börjar bli lång. Oftast handlar det om spelare som vill till IF. Ibland om spelare som tidigare varit intressanta. Än så länge verkar ingen passa någon av de profiler Adde och Stahre söker.

Det här är spelare vi därför sannolikt inte får se i Degerfors 2008:

Andreas Ingel
Kontraktslös fd bänknötare i GIF Sundsvall som imponerat på bl.a. Enköping utan att landa kontrakt. Inte riktigt rätt typ och kanske inte med det självförtroende som skulle behövas för att vara självskriven i truppen. På jakt efter nytändning.

Stellan Carlsson
Kontraktslös skyttekung från Rynninge som imponerade på *SK, men inte tillräckligt för att ernjudas kontrakt. Utvecklingsmaterial är kanske inte vad Adde Stahre söker mer av. Hamnar kanske i Falkenberg som jagat honom tidigare då.

Bastian Rojas Diaz
Värmlänningen som åkte till Blåvitt och vände. Vill gärna spela i rödvitt, men verkar inte bedömas som tillräckligt erfaren för att kliva in i startelvan. Hamnar sannolikt i Carlstad United.

Johan Pettersson
Sirius forne skyttekung som var intressant när Tony G skötte rekryteringen. Johan valde ÖSK och ruttnade på bänken. Söker nytändning. Verkar få kalla handen av Stahre.

Men ge mig namn på kontrakt snart tack.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: