20130721

Sexpoängsvecka

Ta en titt på tabellen (text-tv sidan 345). Tänk sen på att vårt kära DIF möter Värnamo borta och Brage hemma den kommande vecka. Tacka f*n för att det blir svårt att sova.

Det är två matcher rödvitt normalt ska vinna, men som varje normalt funtad räknar med att vi förlorar. 

Kärlek och lidande och all den jazzen

*****

Marcus Astvald, ytter med en fin säsong i *SK 2010 på CV:t har anslutit till truppen för att täcka upp för Rennie som med all säkerhet lämnar efter säsongen. Som Bosman. 

Det sägs att Astvald har stor potential, men att han kört fast i laget bortom Kilsbergen, klubben som kan krascha vilken talang som helst. 

Även om jag känner en viss mättnad när det kommer till örebroare på dekis räknar jag med att Werner vet vad han gör. 

Välkommen till klubben Marcus. Det blir bättre här.

*****

På tal om att krascha talanger. *SK har skeppat Emil Berger till Island. Rasar Henke på Facebook?

*****

Astvald får förresten inte spela derbyt. Det var priset. 

Det ryktades att TV4 Sport ville flytta matchen till måndagen. Så blir det inte. Den ligger kvar. Ny starttid blir det däremot: 17:30. 

*****

Såg andra halvlek av Hammarbys premiär på Tele 2 Arena igår. Makalöst att de inte lyckades få in bollen. Magisk match av Abrahamsson i ÖIS-målet. 

Bra tryck i hallen. Men tak och konstgräs hoppas jag vi slipper på Stora Valla. 

*****

Gissar förresten att Adelstam snart spelar på Island han med. 

*****

Ser ut som om kommunen tar över driften av Valla. Det är mest formaliteter kvar om en ska tro lokalpressen. Och med en före detta IF-ordförande på andra sidan förhandlingsbordet är det väl svårt att tro annat. 

Jag hoppas att man tar tag i uppristningen omgående. 

Baksidan med det kommunala övertagandet är så klart att det blir svårare för IF att påverka utformningen. Men det är nog ändå ett marginellt problem. 

Jag hoppas på en tätare arena. Läktarna närmare planen. Skulle gärna se att det byggs om varvet runt och slutar med gamla kära trä (som jag helst skulle se K-märkt). 

*****

Nästa vecka: sex poäng. Tack. 

Inga kommentarer: