20081116

På den rödvita fronten

Jag har inte riktigt haft tid att skriva om det, men det har hänt en hel del i de rödvita leden. Det mesta har ni säkert noterat.

Patrik Werner blir ny tränare med Jonas Lindskog som assisterande. Jag tror det blir bra. Men det burkar jag tro.

Johan Bertilsson har skrivit på för tre år till
. Det går inte annat än älska honom för det och alla de fina orden i intervjuerna som följt efter beskedet. Jag hade haft full förståelse för om han gått vidare i karriären. Till och med om det varit till det där allsvenska laget. Nu bockar, bugar och hurrar jag.

Enligt URB är det klart att Mano Garcia lämnar Degerfors. Ingen skräll i så fall. Deras fina text om Garcia är det hur som helst bara att instämma i. Att han inte fick större förtroende av tränarna som passerat under hans tid i Degerfors är märkligt. Aldrig sämre än näst bäst på plan, ändå ofta utanför truppen. I mina ögon ett starkt skäl till att Degerfors spelar i ettan nästa år. Kärlek och respekt, Mano.

Torbjörn Karlgren lanserar Ida Thunberg som kandidat till styrelsen för Degerfors IF. Det vore ett stort steg i rätt riktning som jag ser det. Det finns lite för många herrklubbar runt Degerfors IF. Det vore bra om det kunde ändras. Har valberedningen ställt frågan än? Om jag hade läst kommentaren också hade jag sett att förslaget åtminstone finns hos valberedningen redan.

Det ryktas fortfarande mycket om Sebastian Henriksson i Degerfors. Klart är att han ska arbeta i familjeföretaget. Så visst blir det en säsong eller två i rödvitt då? Jo, så måste det bli. Det blir bra. Om än ett par år för sent.

Att bloggen Tryffel & Läder var så aktiv hade jag missat. Tack Simon på Skitiga Bullen för att du uppmärksammade mig på det.

Andra bloggar om: ,

1 kommentar:

Kal S sa...

Seb höll faktiskt oväntat bra i de sista matcherna, på ovan plats dessutom. Han är inte slut ännu.

Skönt att få börja tycka illa om honom igen. En gång Degerforsare ...