20080328

Degerfors på Cypern

Precis som Åtvidaberg, Jönköping Södra och Brommapojkarna befinner sig Degerfors IF på Cypern för att träna den här veckan. En miniturnering hade väl varit på sin plats? Nu verkar det bara bli en träningsmatch mot Åtvid. Antar att tiden behövs till annat än matchträning då. Ok.

Både Karlskoga-Kuriren och Karlskoga Tidning har reportrar på plats. Vet inte om någon av dem bloggar i år (däremot har Fidde börjat blogga hos KK igen - kul!).

Bästa nyheten än så länge är att man fortfarande jobbar på att ordna alla papper åt Yankuba Ceesay, så att han kan vara med åtminstone några dagar.

Officiella har redan en rapport från första träningspasset.

*****

Det börjar dra ihop sig för säsongsstart och alla utom Svenska Spel (i alla fall av oddsen att döma) tippar att Degerfors åker ur. Expressen tippade dem sist, Aftonbladet näst sist. Låt vara att rankingen gjordes innan värvningarna av Ceesay och Godar.

*****

Säsongspremiär hemma mot Sirius tisdag 15 april kl 19:00. Kass dag för oss som har långt mellan Valla, hemmet och jobbet. Men det går i alla fall ett tåg från Degerfors till Karlstad kl 21:35, så inget är omöjligt...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: